Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4

El peix · El marisc · Els cefalòpodes
Vicent Marqués
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques,lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarquesd’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passati unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de lesmillors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades quedes de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals ones compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiarla història d’aquesta cuina. En aquest quart volum ens ofereix centenars demonografies i de receptes de peix, de marisc i de cefalòpodes (sípies, calamarsi pops). Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorreguthistòric, filològic, literari i cultural d’uns plats que conformen el corpus de lacuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.«Això és una obra d’art», Ferran Adrià«Una obra magna», Xavier Graset«Aquest és un llibre molt important i el començament d’una sèrie moltimportant», Colman AndrewsEl segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premiBest of the World als Gourmand World Cookbook Awards
Comparteix aquesta troballa:
30,00
0Disponible immediatament!
Disponible immediatament!

Si t’indiquem que està disponible immediatament vol dir que tenim estoc a la nostra botiga de Pau Claris i podem tramitar la teva comanda en els terminis marcats a la nostra política d’enviament.

Sense estoc. Però te l’aconseguim!

Si el llibre que vols té aquesta llegenda, no el tenim a la nostra botiga de Pau Claris, però te’l demanem als distribuïdors. Pots formalitzar igualment la teva comanda. Només has de tenir en compte que el termini d’entrega s’allargarà. Compta que el termini mitjà pot ser de fins a 7 dies laborables. Te'n mantindrem informat/da en tot moment.

Enviaments arreu dels Països Catalans. També a Espanya, Europa i a tot el món

Posem a la teva disposició enviaments a domicili estàndards per a totes les zones i enviaments exprés (24h) per a tot Catalunya en general. També pots escollir venir a la nostra botiga a recollir la comanda.

Consulta aquí les nostres tarifes i zones d’enviament.

Si el teu país no té cap mètode d’enviament assignat, si us plau contacta’ns i en parlem. Tingues en compte també que si l’enviament és a un país que no pertany a la Unió Europea pot tenir altres despeses no reflectides.

També recomanem...
Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana
Cuina en menys de 3 hores per a tota la setmana
Núria Gispert Vila
18,90
6Disponible immediatament!
El petit llibre de la cuina de Nadal
El petit llibre de la cuina de Nadal
Manel Sousa
16,00
0Disponible immediatament!
Llibretes de cuina del segle XIX
Llibretes de cuina del segle XIX
Bàrbara Soler Siquier / Bàrbara Oliver Soler
12,00
1Disponible immediatament!
Avui faràs pa
Avui faràs pa
Jordi Morera i Ransanz
18,95
0Disponible immediatament!
La cuina del calçot
La cuina del calçot
Joan Jofre Españo / Agustí Garcia carrion
12,90
0Disponible immediatament!
La cuina del Consolat de Mar
La cuina del Consolat de Mar
Calent, Miquel / de Meià, Sergi / Murillo, Lucía / Lugo, Isabel
40,00
2Disponible immediatament!
Sortim i cuinem
Sortim i cuinem
Batlle Figueres, Montserrat
15,00
1Disponible immediatament!
Coques i pastissets
Coques i pastissets
Anna Llop/Laura Mur
7,50
0Disponible immediatament!