Llibre del Sent Soví

Anónimo
El Llibre de Sent Soví és el receptari més antic conservat en llengua catalana. Se situa, doncs, just a l’inici de la tradició culinària del país, i ja hi apunten determinades constants que han arribat fins avui. La seva influència s’observa en la resta de llibres de cuina medievals i fins i tot posteriors. Aquesta condició de llibre inaugural, en part atzarosa, no es contradiu amb el fet que sigui, al mateix temps, una síntesi de la cuina de la seva època. Específicament de l’alta cuina, pròpia de la noblesa i les classes benestants. Per facilitar l’accés al text, se n’ofereix la versió medieval acarada a una adaptació al català modern. Amb aquest volum s’inicia la col•lecció Set Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana, que proposarà un llarg recorregut des dels receptaris més antics fins als de la segona meitat del segle XX, amb la finalitat de posar de manifest l’evolució, les transformacions i les continuïtats de la cuina catalana.
Comparteix aquesta troballa:
  • Un llibre de 239 pàgines
  • L'edita Barcino el 2014
  • 9788472267886
17,31
1Disponible immediatament!
Bon Nadal! Ampliem termini de devolucions fins al 15/1
Disponible immediatament!

Si t’indiquem que està disponible immediatament vol dir que tenim estoc a la nostra botiga de Pau Claris i podem tramitar la teva comanda en els terminis marcats a la nostra política d’enviament.

Sense estoc. Però te l’aconseguim!

Si el llibre que vols té aquesta llegenda, no el tenim a la nostra botiga de Pau Claris, però te’l demanem als distribuïdors. Pots formalitzar igualment la teva comanda. Només has de tenir en compte que el termini d’entrega s’allargarà. Compta que el termini mitjà pot ser de fins a 7 dies laborables. T'en mantindrem informat/da en tot moment.

Enviaments arreu dels Països Catalans. També a Espanya, Europa i a tot el món

Posem a la teva disposició enviaments a domicili estàndards per a totes les zones i enviaments exprés (24 h) per a tot Catalunya en general. També pots escollir venir a la nostra botiga a recollir la comanda.

Consulta aquí les nostres tarifes i zones d’enviament.

Si el teu país no té cap mètode d’enviament assignat, si us plau contacta’ns i en parlem. Tingues en compte també que si l’enviament és a un país que no pertany a la Unió Europea pot tenir altres despeses no reflectides.

També recomanem...
La nova cuina de Balaguer
La nova cuina de Balaguer
Jordi Gabriel Jové Campillo/Marc Lorés Panadés
11,54
0Disponible immediatament!
100 Plats indispensables de la cuina catalana
100 Plats indispensables de la cuina catalana
Jaume Fàbrega
14,33
0Disponible immediatament!
Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4
Història de la cuina catalana i occitana. Volum 4
Vicent Marqués
28,85
0Disponible immediatament!
La cuina del calçot
La cuina del calçot
Joan Jofre Español / Agustí Garcia Carrion
10,10
0Disponible immediatament!
La cuina del Consolat de Mar
La cuina del Consolat de Mar
Calent, Miquel / de Meià, Sergi / Murillo, Lucía / Lugo, Isabel
38,46
2Disponible immediatament!
Primavera, la meva cuina de cada dia
Primavera, la meva cuina de cada dia
Pere Sans
12,98
1Disponible immediatament!
Llibretes de cuina del segle XIX
Llibretes de cuina del segle XIX
Bàrbara Soler Siquier / Bàrbara Oliver Soler
11,54
1Disponible immediatament!
El petit llibre de la cuina catalana de veritat
El petit llibre de la cuina catalana de veritat
Pere Sans Estrada
14,42
2Disponible immediatament!